“What insanity is to art, garlic is to food”
Å fredag.
Å helg.
Å vad skönt.
Dagarna bara rusar. Fyra veckor kvar till semester. Min första semester någonsin.
Igår och idag är Emma i Göteborg och förgyller den staden med sin närvaro.
Iställer vid min sida har jag Max, Maximilian som jag kallar honom, och han kallar mig Mama.
En ung man som efter 1 vecka i min makt börjar bli riktigt duktig på sin uppgift.
Vi fick ju blommor i tisdags också...så fin bukett av våran favvo Anna.
Tack världens bästa studievägledare!
Idag ska det shoppas. Bikini, sandaler, sköna byxor, toppar och allt annat fint
jag får syn på. Troligtvis blir det någon sjal också. Skulle bli förvånad annars.
Ikväll tror jag att jag slår på med en två-rätters. Det blir inte så ofta annars.
Ska börja med huvudrätten som kommer bestå av marinerade rostade potatisar i ugn
som jag gör en ljummen potatissallad av med rödlök, körsbärstomater, rädisor samt
lite klet och gräslök.
Till det blir det härliga rostbiffar, lagom blodiga.
Sen lite vitlök, vitlök, vitlök, icke att förglömma! Troligtvis på köttet.
Efterrätten blir en enkel men o så god sak. Frukter doppade i tobleronefondue...
MMMM....
Glad helg!
Å helg.
Å vad skönt.
Dagarna bara rusar. Fyra veckor kvar till semester. Min första semester någonsin.
Igår och idag är Emma i Göteborg och förgyller den staden med sin närvaro.
Iställer vid min sida har jag Max, Maximilian som jag kallar honom, och han kallar mig Mama.
En ung man som efter 1 vecka i min makt börjar bli riktigt duktig på sin uppgift.
Vi fick ju blommor i tisdags också...så fin bukett av våran favvo Anna.
Tack världens bästa studievägledare!
Idag ska det shoppas. Bikini, sandaler, sköna byxor, toppar och allt annat fint
jag får syn på. Troligtvis blir det någon sjal också. Skulle bli förvånad annars.
Ikväll tror jag att jag slår på med en två-rätters. Det blir inte så ofta annars.
Ska börja med huvudrätten som kommer bestå av marinerade rostade potatisar i ugn
som jag gör en ljummen potatissallad av med rödlök, körsbärstomater, rädisor samt
lite klet och gräslök.
Till det blir det härliga rostbiffar, lagom blodiga.
Sen lite vitlök, vitlök, vitlök, icke att förglömma! Troligtvis på köttet.
Efterrätten blir en enkel men o så god sak. Frukter doppade i tobleronefondue...
MMMM....
Glad helg!
Kommentarer
Trackback